Wijsman Bouw- en Tekenadvies

Wijsman Bouw- en tekenadvies is opgericht door Chris Wijsman. Destijds was Chris werkzaam bij Wijsman Handel- en Advies, waarbij hij betrokken was bij de oprichting.

Tijdens zijn werk bij Wijsman Handel- en Advies merkte hij dat veel vraag aanwezig was naar advies bij het bouwen en verbouwen van een stal.

Wie zijn wij?

Wijsman Bouw- en tekenadvies is een adviesbureau, gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw in de agrarische sector. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in de agrarische sector zijn wij uitermate geschikt om uw bouwplannen te begeleiden. Graag nemen wij het werk voor u uit handen!

Wat doen wij?

  • Ontwerpfase
  • Vergunningen van A tot Z
  • Bestek en aanbesteding
  • Subsidies
  • Bouwbegeleiding en oplevering

Het team

Sander Wijsman

Sander Wijsman

Senior adviseur

Al tijdens zijn studie aan de CAH in Dronten is Sander begonnen met zijn bedrijf, Agrarisch handels- en adviesbureau. Na het behalen van zijn diploma heeft hij het bedrijf verder uitgebouwd. Daarnaast werkt hij als senior adviseur bij Wijsman bouw- en tekenadvies. Hij is een specialist in energiebesparing en subsidies en kan zijn kennis goed integreren bij het nieuwbouw- of verbouwprojecten.

M 06-41404982
E sander@ahaw.nl

Chris Wijsman

Chris Wijsman

Senior adviseur

Chris is al meer dan 40 jaar werkzaam in de agrarische sector en beschikt over veel kennis en ervaring. Naast zijn eigen bedrijf, Wijsman bouw- en tekenadvies, is Chris landelijk werkzaam voor Agrarisch handels- en adviesbureau Wijsman.

M 06-43586675
E chris@wbta.nl

Arjan van Schaik

Arjan van Schaik

Adviseur

Arjan is sinds 2013 werkzaam bij Wijsman bouw- en tekenadvies. Na zijn opleiding aan de HAS in Den Bosch is hij eerst gaan werken bij een agrarisch bouwbedrijf. Daarnaast heeft hij samen met zijn ouders een melkveehouderijbedrijf. Door al deze kennis en ervaring kan Arjan u bijzonder goed adviseren op het gebied van het (ver)bouwen van stallen.

M 06-38783167
E arjan@wbta.nl

Hermien Crediet

Hermien Crediet

Projectmedewerker

Ik ben Hermien, geboren en getogen op een agrarisch bedrijf met melkkoeien en een varkenstak te Rouveen. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding HBO-Bouwkunde aan het Windesheim in Zwolle gevolgd en afgerond.
Bij mijn ouders waren ze bezig met plannen voor een nieuwe ligboxenstal. Hier kwam Wijsman op een gegeven moment in beeld en zodoende ben ik begin 2015 begonnen bij Wijsman Stal en vergunningadvies. Bij Wijsman willen we een uw plan concreet maken en graag met uw visie meedenken.

E hermien@wbta.nl